В Бердянську підтверджено шість нових випадків захворювання на COVID-19

По матеріалам пресс-службы исполкома
15.07.2020 · 15:30 · переглядів - 4945

За інформацією лікарів на 14 -00 годину 15 липня прийшли результати ПЛР-обстежень, які виявили шість нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу мешканців міста.


По всіх випадках захворювання на COVID-19 проводяться епідеміологічні розслідування та всі необхідні протиепідемічні та дезінфекційні заходи, що має попередити подальше розповсюдження захворювання COVID-19 як за місцем проживання та роботи пацієнтів, так в цілому на території міста. Наразі, загальна кількість хворих складає 24 особи, 10 осіб — госпіталізовано.

Лікарі наголошують, що на фоні послаблення карантинних заходів, безпечності населення, щодо існуючої небезпеки, єдиним способом захистити себе та своїх рідних на даний час є обов’язкове дотримання масочного режиму в закритих приміщеннях — магазинах, транспорті, місцях скупчення людей,тощо, соціальної дистанції півтори метри та гігієни рук.

При появі будь-яких симптомів гострої респіраторної вірусної інфекції необхідно телефонувати своєму сімейному лікарю; якщо температура тіла підвищиться вище 38 градусів, з’являться сухий кашель, утруднене дихання або ядуха – негайно викликати «швидку» допомогу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок