Школи Бердянська готують до навчального року. Дитячі садки відвідують 30% вихованців

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.07.2020 · 15:42 · переглядів - 1796

У відділі освіти готуються до нового навчального року і очікують від Міністерства освіти методики, як працюватимуть освітні заклади. Дитячі садочки, наразі, працюють в нормальному режимі. Їх відвідують 30-33% вихованців.


Заступник начальника відділу освіти Жанна Безродня, на засіданні депутатської комісії з питань планування бюджету, повідомила про роботу дитячих закладів освіти в умовах карантину і як триває підготовка до відкриття шкіл. 

Дитячі садочки відвідують 30-33% вихованців. По школах ми розпочали підготовку до нового навчального року. Міністр освіти, на одному з брифінгів, пообіцяв на цьому тижні, що міністерством освіти в регіони буде розіслано методику, як працюватимуть заклади освіти з 1-го вересня. Зараз ми збираємо зекономлені на тендерах кошти, щоб для шкіл міста закупити всі необхідні дизеніфікуючі засоби, - зазначила Жанна Безродня. 

Всього в місті навчається 10905 школярів. В наявності у відділу освіти є 1500 масок. В залежності від методики запуску та організації навчального процесу в умовах коронавірусу вже і буде визначено загальний обсяг коштів, які буде потрібно виділити для виконання вимог по відкриттю закладів освіти.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок