Розваги нічного Бердянська на карантині. Що відбувається на набережній після 23:00?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.07.2020 · 14:36 · переглядів - 13582

Карантині обмеження суттєво змінили звичний перебіг нічних розваг в Бердянську. О 23:00 жоден із розважальних закладів, кафе і нічних клубів не має працювати. Такі вимоги прописано в Постанові Кабміну. Насправді дотримуються обмежень лише частина закладів.

Розваги нічного Бердянська на карантині. Що відбувається на набережній після 23:00?

Постановою Кабміну 588 від 8-го липня встановлено додаткові карантині обмеження. Так розважальним закладам, кафе і нічним клубам забороонено працювати в період з 23:00 до 7:00.

Забороняється робота після 23-ї та до 7-ї години розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), закладів культури, крім кінотеатрів та крім діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуваням адресної доставки замовлень та замовлень на виніс.

Про відповідні зміни суб'єкти господарювання були проінформовані в письмовій формі.

Дотримання вимог карантину контролюють правоохоронці та представники Держпродспоживслужби. Однак, до нашої редакції надійшли повідомлення, що частина закладів ігнорує обмеження. Ми перевірили, що відбувається на набережній після 23:00.

аттракционы

О 23:00 група правоохоронців вирушила на перевірку. Частина закладів, на відрізку від реконструйованої частини набережної до колеса огляду, о 23:00 ще завершувала роботу. На території Луна-парку і самі атракціони продовжували працювати ще більше години, після завершення встановленого граничного терміну. О 23:00 на цій ділянці набережної повністю закрилась лише «Панорама».

З іншої сторони вул. Горького більшість закладів виконали обмеження – «Барракуда» і «Наутілус», «Качелі», «Горчиця», «Берлін», «Біфштекс» свою роботу припинили. З увімкненим світлом і з відвідувачами на території після 23:00 і далеко за північ функціонували заклад на пляжі, «Фортеця», «Сансара», «Мехіко».

закрытое кафе

Клуб «4 коней» перетворився на міні-дискотеку, чимало молоді відпочивало поблизу сцени на Приморській площі. Офіційні обмеження скоригували традиційний перебіг нічного літнього дозвілля, але кількість контактів між людьми суттєво не обмежили.

Окрім правоохоронців, за нашою інформацією, цього вечора дотримання карантинних обмежень фіксували і представники обласної Держпродспоживспілки. З понеділка ми спробуємо отримати офіційні дані про кількість виписаних протоколів за порушення карантину закладами відпочинку. Надзвичайно цікаво, чи всіх правопорушників помітили представники контролюючих органів?

на пляже

Своїм матеріалом ми звертаємо увагу правоохоронців та всіх мешканців міста – в правовій державі не може бути місця окремим виключенням перед Законодавчими актами. Недопустимо, щоб серед всіх рівних хтось був «рівнішим», якщо він має відношення до правоохоронних органів, виконавчого комітету чи міської ради!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок