“Червона гвоздика” і тепломережа коштів з бюджету не отримали. Поки що

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.07.2020 · 13:16 · переглядів - 1245

З порядку денного чергової сесії міської ради виключили проекти рішення про надання фінансової підтримки КП “Червона гвоздика” і ПРАТ “БПТМ”.


За підрахунками комунального дитячого оздоровчого центру, через заборону на функціонування в поточному році, для покриття заборгованості, компенсації вартості раніше заброньованих путівок і підготовки до нового сезону, “Червона гвоздика” потребує 5 мільйонів гривень.

Секретар міської ради Олексій Холод зазначив, що зняття програми надання фінансової підтримки дитячому центру на нинішній сесії, не означає, що підтримку не нададуть взагалі. Так, в планах міської влади розробити і затвердити Програму надання фінансової підтримки одразу на всі 5 мільйонів гривень. Наповнювати цю програму коштами планують поступово, від сесії до сесії.

З приводу тепломережі ситуація значно складніша. На минулому засіданні профільної комісії з питань ЖКГ депутати вирішили відкласти розгляд надання фіндопомоги підприємству. Складову заборгованості розділили і вирішили більш детально проаналізувати всю документацію, пов'язану зі встановленням тарифів тепломережі. На розгляд депутатського корпусу виносився проект рішення, в якому пропонувалось відшкодувати збитки, які підприємство понесло в 2018-2019 роках.

Так чи інакше, без врегулювання проблеми підприємство ризикує не отримати необхідну номінацію газу для початку опалювального сезону.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок