Відповіли за замовника. За будівельні відходи на Косі відповіли водії вантажівок

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.07.2020 · 17:12 · переглядів - 2100

На засіданні адміністративної комісії по мінімальному штрафу отримали два водії КамАЗів за вивантаження будівельних відходів на Косі. Свою вину чоловіки не визнають


Далеко неоднозначний протокол розглянули сьогодні на адміністративній комісії. Так, співробітниками поліції, адміністративного відділу і свідками встановлено факт завезення і вивантаження будівельних відходів на загальноміській території по вул. Сибірякова, що на Косі. Процес зафіксовано співробітниками адмінвідділу навіть на відео.

Однак водії свою провину не визнали. За їх словами будівельне відходи замовив чоловік, який чітко вказав територію куди їх необхідно привезти і вивантажити. Водіям вантажівок замовник заявив, що дана територія його приватна власність. Вимагати документи, які б підтверджували право власності на землю, чоловіки не стали. Тому, на їх думку, доречно було б знайти саме замовника і його притягти до відповідальності.

Начальник адміністративного відділу Геннадій Панченко зазначив, що знайти замовника не вдалось. І існує запитання, чи взагалі був цей чоловік? На це відповідачі навели ще один аргумент, - якби їм потрібно було вивантажити будівельні відходи, по три ходки кожен з них не робив би на Косу, а зробив би це в іншому місці, де не було б і свідків...

Розглянувши протокол і заслухавши аргументи сторін, члени комісії, враховуючи наявність факту правопорушення, вирішили оштрафувати кожного з водіїв по 340 гривень. Відповідачі мають право оскаржити рішення до виконавчого комітету чи в судовому порядку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок