Бердянською місцевою прокуратурою за період 7 місяців 2020 року виявлено 41 адміністративних правопорушень пов’язаних з корупцією вчинених на території м. Бердянська та Бердянського району.

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
03.08.2020 · 12:02 · переглядів - 225

Зібрані матеріали направлені до УЗЕ в Запорізькій області департаменту захисту економіки Національної поліції України для вирішення питання складання протоколу про адміністративне правопорушення пов’язаного з корупцією.


Працівниками Бердянської місцевої прокуратури прийнято участь у розгляді 4 адміністративних проваджень пов’язаних з корупцією, за результатом розгляду 4 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності із накладенням стягнення у вигляді штрафу.

В порядку ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції» до органів місцевого самоврядування та осіб, уповноважених на виконання функцій держави,внесено5поданьщодоусунення причин та умов, що сприяли невиконанню вимог Закону України «Про запобігання корупції».За результатом розгляду вказаних подань 2-охпосадових осібпритягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Також, Бердянською місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у 10 кримінальних провадженнях за фактами вчинення корупційних злочинів. У 8 провадженнях досудове розслідування на цей час закінчено, обвинувальні акти направлені до суду для розгляду по суті.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури

Юрій Геннадійович Педан




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок