Машинки на Приморській площі. Працюють. Протокол склали – штраф не наклали. Комісія виконкому знов здивувала

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.08.2020 · 15:43 · переглядів - 1767

Адміністративна комісія сьогодні знов здивувала. Неприємно. При чому не тільки нас, а й деяких членів. Справу закрили. Офіційний привід – протокол складено з порушеннями


На засіданні адміністративної комісії розглянули протокол за розміщення дитячих машинок в зоні ярмарку без дозвільних документів. Відповідач на засідання комісії не з’явився, тобто всі фактори, здавалося б, проти правопорушника. Однак, головуючий на комісії юрист виконкому Роман Сорока проінформував членів, що протокол складено з порушеннями, а саме вказано неправильну статтю Адміністративного кодексу. Тобто в фабулі статті зазначається про розміщення машинок поза межами дислокації.

Головний архітектор міста Анастасія Малиновська зауважила, що Приморська площа, район колеса огляду є зоною ярмарку і ця територія якраз не є і не може бути зоною дислокації для даного виду дитячих атракціонів. Тому комісія має застосовувати штрафні санкції.

Аргументи головного архітектора члени комісії не почули. В результаті справу закрили.

Ситуація в центрі міста, на набережній, ігнорування окремими закладами карантинних обмежень явно демонструють вибірковий підхід адміністративного відділу виконкому, в даному ж випадку пішли ще далі – складений протокол просто закрили. Привід – явно формальний. Браво!




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок