В громадському місці бердянець розклав рибу, але не на продаж… хотів подарувати сестрі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.08.2020 · 16:45 · переглядів - 5959

Курйозне пояснення причини розміщення на загальноміській території риби заслухали сьогодні члени адмінкомісії. За захаращення міської території на бердянця склали адміністративний протокол. Чоловік пояснив, що риби продавати не збирався, а хотів подарувати


На адміністративній комісії не бракує курйозних протоколів та не менш веселих пояснень від правопорушників. Один з таких випадків трапився на сьогоднішньому засіданні комісії. На вулиці Тищенко, в районі будинку №2 чоловік розмістив мішок з рибою. За фактом захаращення міської території фахівці адміністративного відділу склали протокол. Свої дії відповідач пояснив прагненням подарувати рибу своїй сестрі. Намірів реалізувати рибну продукції, за словами правопорушника, не було.

Як пояснили члени комісії, протокол складено не за торгівлю у невстановленому місці, а з приводу захаращення загальноміської території. Тому за дане правопорушення – штраф. Враховуючи матеріальний стан відповідача, утримання неповнолітньої дитини, чоловіка оштрафували на 340 гривень. Це мінімальний розмір штрафних санкцій.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок