50 фермерів-виробників крафтової продукції приїдуть до Бердянська на фестиваль Local Farmer Fest

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
06.08.2020 · 13:01 · переглядів - 1949

За сприяння Проєкту USAID "Економічна підтримка Східної України" і REVEN LAVKA (Запорізька область) 23-24 серпня у Бердянську на Приморській площі відбудеться фестиваль Local Farmer Fest. 50 фермерів-виробників крафтової продукції з Донецької, Луганської і Запорізької областей приїдуть до Бердянська, щоб запропонувати свої товари покупцям

50 фермерів-виробників крафтової продукції приїдуть до Бердянська на фестиваль Local Farmer Fest

Участь у фестивалі братимуть виробники сиру, ковбас, меду, солодощів, напоїв, соусів, джемів, морепродуктів. Впродовж двох днів фермери продаватимуть свої товари, запросять на дегустацію, також проведуть лекції та розіграші.

 - Проєкт USAID співпрацює з малими виробниками на Сході України задля того, щоб допомогти їм розширити канали збуту продукції. Жорсткий карантин навесні і закриття продовольчих ринків вплинули на виробників продукції, які не могли продати її. Проєкт USAID підтримує фермерів, які прагнуть розширити канали збуту. Цей фестиваль допоможе розвивати фермерські бренди Сходу України, познайомитися виробникам із покупцями, які цінують крафтові якісні продукти, створити ці стосунки і надалі розвивати співпрацю через онлайн майданчики, - сказав керівник напряму сталого економічного розвитку Проєкту USAID Брайан Мілаковський.

Захід відбудеться у форматі маркету фермерських продуктів, сприятиме популяризації місцевого виробника на Сході України. Гості зможуть скуштувати і придбати товари безпосередньо у виробників.

Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії “Схід економічних можливостей”. Кампанія покликана привернути увагу всієї України до потреб і можливостей Сходу, адже ще ніколи у регіоні не було стільки ініціатив, покликаних покращити рівень життя населення, розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, відновлювати інфраструктуру. Ще ніколи не було стільки проєктів, готових залучати інвестиції та допомагати стати регіону сильним, креативним та привабливим для роботи й життя.

Інформація з офіційної сторінки Local Farmer Fest у Facebook




Останні новини Бердянська
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок