Підрядник приступив до розчищення річки від фрезерованного асфальту

По матеріалам Укравтодор
08.08.2020 · 15:55 · переглядів - 9170

Вчора, 7 серпня підрядна організація «Альтком» на дорозі Н-30 у Бердянському районі Запорізької області під час фрезерування дорожнього покриття на мосту через р. Кiльтичiя здійснила викиди вiдфрезерованого асфальтобетону обабiч мосту.


Служба автомобільних доріг у Запорізькій області звернулася до підрядника. Сьогодні, 8 серпня, підрядник прибрає відфрезерований асфальтобетон.

Оцінка завданої шкоди довкіллю буде здійснена Державною екологічною інспекцією у Запорізькій облас

Зауважимо, на мостовому переході через річку Кільтиччя раніше підрядник влаштував верхній вирівнюючий шар асфальтобетону замість потрібного верхнього шару (ЩМА). Отже, вчора підрядник виправляв виявлений брак та знову порушив технології, здійснивши викиди фідфрезованого покриття.

Служба автомобільних доріг визначить санкції щодо підрядника.

Нагадаємо, в 2020 році Укравтодор завершить ремонт 119 км дороги від Василівки до Бердянську. В липні основні роботи були завершені, до введення усіх ділянок в експлуатацію будуть влаштовані бар’єрні огородження, дорожні знаки та розмітка.

На відео: прибирання відфрезерованого асфальтобетону, 8 серпня.

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області висловлює свою вдячність за небайдужість мешканцям областi та закликає повідомляти про випадки порушення технологічних процесів оператора диспетчерської служби за номером +38 (061) 787-64-30




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок