Грантова програма для підприємців-готельєрів, які мають намір розширити перелік своїх послуг

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
25.08.2020 · 16:37 · переглядів - 620

В рамках проєкту USAID "Економічна підтримка Східної України" запроваджується відповідна грантова програма


Туристичний сектор Проєкту USAID "Економічна підтримка Східної України" працює над тим, щоб зробити сферу гостинності Приазов'я такою, яка надає послуги протягом всього року. Для цього відкривається грантова програма для підприємців-готельєрів, які мають намір розширити перелік своїх послуг шляхом впровадження конференційного сервісу і сервісу з облаштування IT коливінгу.

Гранти на створення умов для конференц-сервісу і/або для роботи IT ком'юніті (для цього потрібні приміщення для проживання (коливінг), раґоботы (коворкинг), проведення заходів в харчування (можливо, приготування самостійно - апартаменти з кухнею або окрема кухня).

Критерії відбору наступні:

  • для конференц-сервісу: наявність приміщення не менше ніж 100 кв.м для організації конференц-залу. Проєкт USAID надає грант на закупівлю обладнання і меблів, а також на організацію промо-кампанії.
  • для IT ком'юніті: гарантія вільних місць в номерах або апартаментах (10-20 номерів), наявність вільних приміщень для організації коворкингу, проведення заходів, організації харчування. Проєкт USAID надає грант на закупівлю обладнання і меблів, а також на організацію промо-кампанії.

Звертатися до керівника Сектору туризму Проєкту USAID "Економічна підтримка Східної України" Олександра Файніна (Oleksandr_Fainin@dai.com) або до представників Міської ради.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок