Початок виконання робіт з розробки технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м.Бердянськ Запорізької області

По матеріалам пресс-службы исполкома
26.08.2020 · 10:30 · переглядів - 1297

Нормативна грошова оцінка земель є однією з основ ефективного використання земельних ресурсів, яка забезпечує встановлення обґрунтованих платежів за землю.


  • Нормативну грошову оцінку земельних ділянок здійснюють для визначення розміру земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності;
  • державного мита при міні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок;
  • визначення втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва;
  • розробки показників та механізмів економічного стимулювання раціонального використання та охорони земель.

Нормативна грошова оцінка земельних ділянок, розташованих у межах населених пунктів, незалежно від їх цільового призначення проводиться у відповідності до норм Закону України “Про оцінку земель” не рідше ніж один раз на п’ять – сім років.

У 2020 році, керуючись Законом України “Про оцінку земель”, виконавчий комітет Бердянської міської ради уклав договір з ТОВ „Інститут землеустрою та земельно-правових відносин” на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Бердянськ Запорізької області.

Подавати свої обґрунтовані пропозиції можна звернувшись письмово на адресу виконавчого комітету Бердянської міської ради: 71118, Україна, Запорізька область, м. Бердянськ, пл. Єдності, 2, або надіславши на електронну адресу. Телефон (06153) 3 56 05.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок