Учасники велопробігу ветеранів війни “Вшануємо пам’ять захисників України” відвідали Бердянськ

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
28.08.2020 · 12:01 · переглядів - 714

З 16 серпня стартував велопробіг ветеранів війни “Вшануємо пам’ять захисників України”. Його організатором виступає Міністерство у справах ветеранів України


Велопробіг проходить з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Мета велопробігу – вшанування пам’яті загиблих Захисників, підтримка ветеранів війни, популяризація спортивної реабілітації та здорового способу життя серед ветеранської спільноти.

Команда із чотирьох ветеранів (два “афганці” та два учасники АТО) за 16 днів велопробігу планують подолати близько 1 800 км Україною від Заходу на Схід, проїхавши за маршрутом Ужгород – Маріуполь. Вони вже побували в 11-ти областях України та фінішують у Донецькій області. А вчора, 27 серпня, учасники велопробігу дісталися Бердянська. Біля меморіального комплексу “Вічний вогонь” з ними зустрілися помічник міського голови, уповноважений з питань взаємодії з силовими структурами, військовими частинами, учасниками АТО та членів їх сімей Дмитро Зубович, депутат Бердянської міської ради Євген Георгієв, голова Бердянської райдержадміністрації Ірина Півень та голова Центру взаємодії з учасниками АТО Бердянського району Олександр Солощенко. Присутні вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіального комплексу “Вічний вогонь”, до пам’ятника “Воїнам, загиблим в Афганістані і інших локальних війнах”, а також до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок