У міському Палаці культури у великій глядацькій залі встановлено нові театральні крісла

По матеріалам пресс-службы исполкома
31.08.2020 · 16:08 · переглядів - 1122

У міському Палаці культури ім. Т.Г Шевченка завершені ремонтні роботи. Нагадаємо, у цьому році за кошти місцевого бюджету проведено капітальний ремонт покрівлі та поточний ремонт малої глядацької зали, поточний ремонт підлоги великої глядацької зали.

У міському Палаці культури у великій глядацькій залі встановлено нові театральні крісла

Також було придбано та вже встановлено комплект нових театральних крісел. Старі крісла 70-х років минулого століття було замінено на сучасні, м’які та зручні. У цілому з місцевого бюджету у 2020 році на Палац культури було виділено 2 млн 699 тис 800 грн. Окрім цього на початку року вдалося вирішити 20-річну проблему МПК — відсутність опалення, через що у холодну пору року неможливо було проводити заходи та приймати з гастролями артистів та зірок естради.

“Ми поставили собі завдання відремонтувати наш Палац культури на тисячу місць, щоб бердянці могли восени та взимку приходити на заходи та концерти різних зірок та артистів. Я радий, бо це мабуть найважливіше для культури та для міста, що ми зробили разом із депутатами. Пройде пандемія, і я думаю, що бердянці будуть відпочивати у цьому прекрасному залі”, - відзначив міський голова Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок