В День знань «Азмол» влаштував масштабне дитяче свято

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.09.2020 · 10:05 · переглядів - 1375

1-го вересня в реконструйованому сквері поблизу «Азмолу» підприємство влаштувало грандіозне дитяче свято. Конкурси, подарунки, різноманітні розваги – все це організатори влаштували до Дня знань

В День знань «Азмол» влаштував масштабне дитяче свято

Ввечері 1-го вересня українсько-британське підприємство для дітлахів міста організувало свято. Діти різних вікових категорій, разом з батьками, дідусями і бабусями приїхали до мікрорайону, щоб великою і дружньою компанією відзначити початок навчального року. Запальні ведучі, цікаві конкурси, безліч призів та смачні напої, таке розмаїття програми залучило цілий натовп.

Окрім розмаїття веселощ, організатори заздалегідь запрошували школярів разом з батьками через повідомлення, яке на свій телефон отримували батьки школяриків. Захід було сплановано і проведено на високому рівні.

Можна було б підібрати ще купу епітетів масштабному святкуванню, матеріал розбавити емоційними фото щасливої малечі, однак є одне «але». В умовах, коли в країні посилюють карантинні обмеження, в місті закриваються розважальні заклади, в школах і дитячих садочках запроваджується безпрецедентна безпека, подібні святкування нівелюють роботу сотень людей, які докладають максимум зусиль для запобігання поширенню коронавірусу, стараються, щоб новий навчальний рік учні проводили за шкільними партами, а не в самоізоляції перед екраном монітору.

Невже примарні додаткові політичні дивіденди, можуть бути ціннішими за здоров’я дітей? Напередодні офіційного старту передвиборчих перегонів, відкритим залишається єдине питання, чи досяг рівень цинізму представників «корпорації» свого апогею? Щось підказує, що в наступні два місяці подібні масові заходи будуть влаштовуватись і надалі. Тож вдень дотримуймось карантинних обмежень, а ввечері будемо розважатись серед натовпу на яскравих святкуваннях.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок