«Водопостачання тимчасово припинено…». За один місяць в Бердянську зафіксовано понад 100 аварій в мережах водопостачання

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.09.2020 · 13:09 · переглядів - 5389

3-тє вересня частина Бердянська знов зустріла без води. Мікрорайон Азмол, вул. Кабельників, частина будинків по вул. Європейській та Мелітопольському шосе тимчасово відключено від водопостачання. Редакція «Бердянськ24» проаналізувала, скільки за останній місяць мешканці міста зустрічали новий день без води.


Відключення води 3-го вересня комунальники анонсували заздалегідь, тому абоненти мали змогу зробити запаси води для технічних потреб. Причина – ремонт каналізаційного колектору в районі АКЗ. Відновити водопостачання комунальники обіцяють вже до вечора.

Однак останнім часом, питання про причини відсутності в кранах води, від містян в соціальних мережах з’являлись ледь не кожного дня. Згідно офіційно оприлюднених повідомлень на сайті КП «Бердянськводоканал» за місяць в мережах водопостачання та водовідведення відбулось близько 140 поривів. Аварії відбувались в різних частинах міста: АКЗ-РТС, Нагірна частина, Центр, Слобідка, Колонія та Азмол. До речі, останній мікрорайон за вказаний період опинився серед негативних лідерів.

Систематичні аварії в мережах «Бердянськводоканалу» в черговий раз засвідчують необхідність перегляду пріоритетів в сфері житлово-комунального господарства. Благоустрій територій без заміни комунікацій – нераціональне освоєння бюджетних коштів.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок