В Бердянську поліцією встановлено підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом

По матеріалам пресс-службы полиции
03.09.2020 · 13:17 · переглядів - 2140

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Викрадений автомобіль вилучено та передано власнику. Триває досудове розслідування.

В Бердянську поліцією встановлено підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом

3 вересня близько 1-ї години ночі до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевого мешканця 1985 року народження. Чоловік пояснив, що в вечері 2 вересня він залишив свій автомобіль «ВАЗ», біля будинку по вулиці Серафимовича, а коли вийшов на вулицю – автівки вже не було.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та керівництво Бердянського відділу поліції. В дію був введений план «Спіраль».

Отримавши орієнтування на розшук, по гарячим слідам співробітники сектору реагування патрульної поліції, виявили та затримали вказаний автомобіль при виїзді з міста. За кермом, з явними ознаками алкогольного сп’яніння, знаходився місцевий мешканець 1991 року народження. Зловмисник намагався виїхати з міста, знявши з легковика номерні знаки.

Транспортний засіб вилучено.

Наразі слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок