Ремонт Мелітопольського шосе відтерміновується. Санацію трубопроводу по М.Шосе завершать до кінця вересня

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.09.2020 · 14:37 · переглядів - 2062

Комунальні служби продовжують роботи з санації трубопроводу на ділянці Мелітопольського шосе в районі АТБ. Завершити їх планують до кінця вересня. В той же час ремонт всього дорожнього полотна відтерміновується.


За інформацією заступника міського голови Григорія Горячова наразі тривають перемовини з керівництвом облавтодору. Реконструкція Мелітопольського шосе мала розпочатись ще в серпні, однак підрядник затримався на попередньому об’єкті.

Горячев Григорий

Буквально вчора ми спілкувались з керівництвом облавтодору. Вони затримались в Андріївці. Після завершення робіт на нинішньому об’єкті, розпочнуть ремонт Мелітопольського шосе. Конкретні терміни назвати, поки що, не можу. – розповів Григорій Горячов.

Крім того, заступник міського голови також повідомив, що підрядник узгоджуватиме питання про встановлення бордюрів.

Горячев Григорий

Близько 40% полотна після реконструкції, під нуль вирівняється з існуючими бордюрами, тому це питання також необхідно узгодити. У нас відсутній проект реконструкції, об’єкту, він не перебуває на нашому балансі, тому виділяти кошти ми не можемо, - додав Григорій Горячов.

Перед початком робіт з ремонту дороги, комунальні служби міста мають завершити санацію трубопроводу в районі АТБ. За словами профільного заступника з цим об’єктом проблем не виникне. Роботи планують завершити до кінця вересня.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок