Бердянський прикордонний загін інформує про проведення спеціальних заходів

По матеріалам прес-служби Бердянського прикордонного загону
04.09.2020 · 13:43 · переглядів - 2115

Протягом серпня - жовтня в контрольованих прикордонних районах Запорізької області підрозділами Бердянського прикордонного загону проводитимуться спеціальні заходи під назвою «Профілактика»

Бердянський прикордонний загін інформує про проведення спеціальних заходів

Заходи проводяться з метою забезпечення ефективної протидії адміністративним правопорушенням, зниження рівня протиправної діяльності, забезпечення участі громадськості в заходах із протидії адміністративним правопорушенням.

Прикордонники ще раз наголошують на дотриманні правил прикордонного режиму громадянами, які перебувають у контрольованих прикордонних районах, здійснюють рибопромислову або господарську діяльність, та нагадують про деякі правила прикордонного режиму.

Громадяни України в'їжджають у контрольований прикордонний район, перебувають, проживають або пересуваються в їх межах на підставі документів, що посвідчують їх особу, а іноземці ще й на підставі документів, підтверджуючих законність перебування на території України.

Власникам маломірних суден, водіям транспортних засобів забороняється підвозити у контрольований прикордонний район і вивозити з нього осіб, які не мають відповідних документів.

Забороняється тримання маломірних суден, інших плавзасобів поза об’єктами базування.

Випуск маломірних суден в акваторію Азовського моря на відстань до 2 морських миль від зрізу води здійснюється адміністрацією об’єктів базування з подальшим інформуванням підрозділу охорони державного кордону.

Випуск маломірних суден за межі 2 морських миль здійснюється після їх належного оформлення адміністрацією об’єктів базування та завчасного, не пізніш як за одну годину, інформування відповідних прикордонних підрозділів, у зоні відповідальності яких буде здійснено вихід за межі 2 морських миль.

Бердянський прикордонний загін нагадує!!!

За порушення правил прикордонного режиму особи будуть притягненні до адміністративної відповідальності за ст. 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У зв’язку із чим керівництво Бердянського прикордонного загону звертається до мешканців з проханням неухильного дотримання чинного законодавства України з прикордонних питань.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок