Високопосадовці в БДПУ відкрили ряд реконструйованих об'єктів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.09.2020 · 16:40 · переглядів - 1984

Новий гімнастичний зал, реконструйований фасад 5-го корпусу, арт-об'єкти в БДПУ відкрили нардеп Сергій Соболєв разом з головою ЗОДА Віталієм Боговіним.

Високопосадовці в БДПУ відкрили ряд реконструйованих об'єктів

Ректор університету Ігор Богданов в своєму виступі наголосив, що за останні роки в університеті вдалось реалізувати рекордну кількість робіт з реконструкції та будівництва нових об'єктів. Це повна реконструкція та утеплення фасаду 5-го корпусу університету, відновлення тротуарної плитки, відкриття арт-об'єктів та ін. Ігор Богданов висловив подяку голові ЗОДА Віталію Боговіну за плідну співпрацю і допомогу БДПУ у вирішенні цілого ряду проблемних питань, народному депутату Сергію Соболєву та депутату облради Миколі Ільїну, адже завдяки тісній співпраці з цими політиками стало можливим "Велике будівництво" в нашому університеті.

Окремої уваги заслуговує коротка програма урочистостей. Творчі студенти ВУЗу підготували вражаючу програму - приблизно в 20 хвилин в своїх номерах молодь розкрила основні здобутки університету і його випускників, спортивні досягнення, інтереси та прагнення сучасних молодих людей.

Високопосадовці також поспілкувались зі студентами, де запевнили, що продовжать роботу для зміцнення позицій БДПУ, як наукового осередку Північного Приазов'я.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 березень, понеділок 2024
вчора, 17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок