14 вересня газ не відключатимуть

По матеріалам пресс-службы исполкома
09.09.2020 · 18:56 · переглядів - 6358

До уваги мешканців Бердянської ОТГ! Заплановане раніше відключення газу в Бердянську переноситься!


До виконавчого комітету Бердянської міської ради надійшло повідомлення від АТ «Запоріжгаз» з роз'ясненнями щодо ситуації з відключенням газу. З цього повідомлення випливає, що після перемовин з народними депутатами України, керівництво підприємства прийняло рішення про перенесення ремонтних робіт.

- На сьогоднішній день після того як до нас звернулися народні депутати Бойко Юрій Анатолійович, Пономарьов Олександр Сергійович, а також міський голова міста Бердянськ Володимир Чепурний, було прийнято рішення що роботи з виконання інвестпрограми будуть перенесені на весну, по закінченню опалювального сезону. Ми спільно обговорили це питання і, щоб безпечно пройти цей адаптивний сезон, було прийнято рішення про перенесення, - в телефонній розмові розповів голова правління АТ «Запоріжгаз» Олег Мізік.

Таким чином, перенесення ремонтних робіт надасть можливість оповістити всіх власників помешкань, які не перебувають в місті. Крім того, ситуація із зростанням кількості хворих на коронавірус і можливого посилення карантинних обмежень не дала б можливості співробітникам АТ "Запоріжгаз" обійти всіх абонентів для запланованих перевірок і відновлення підключення газу.

Таким чином заплановані ремонтні роботи на газових мережах Бердянська не відміняються, вони будуть вестися без відключення, а ті, що потребують відключення, переносяться на весну 2021 року.

Нагадаємо, раніше міський голова Володимир Чепурний на зборах з головами ОСББ озвучив, що міська влада зверталася за допомогою на всі рівні державної влади, але ніхто не відреагував і не почув бердянців.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок