Почалася реконструкція приміщень майбутнього ангіографічного відділення

По матеріалам БТМО
16.09.2020 · 15:45 · переглядів - 1334

За кошти місцевого бюджета нині здійснюється остаточна підготовка приміщень - на базі колишнього відділення анестезіології та інтенсивної терапії №2 - кардиореанімації. Далі - монтаж і налагодження обладнання, його приймання, сертифікація, і практичне освоєння. Персонал вже пройшов відповідну підготовку.


Ангіограф - це багатофункціональний апарат, який дозволяє не тільки проводити високоточну діагностику, а й виконувати різні втручання при тромбозі судин, інсультах, інфарктах, розривах судин тощо.

Егоров Дмитрий

Це високотехнологічне обладнання складно переоцінити - воно дозволить рятувати життя в майбутньому не тільки при інфаркті міокарда, але і при інсультах, матиме застосвання в області гінекології та інших,- констатував директор БТМО Дмитро ЄГОРОВ. - Даний проект вдалося здійснити завдяки командній роботі, - всі показали себе з найкращого боку, і медпрацівники, і місцева влада. Природно, цього не могло статися без коштів держбюджету, яких домігся для нашого міста народний депутат Олександр Пономарьов.

З придбанням цього надсучасного високотехнологічного обладнання вартістю понад 23 млн грн. БТМО отримує реальну можливість вивести надання медичних послуг на зовсім інший рівень.

У нас вже є досвід підготовки фахівців для роботи з томографом, вони отримали відповідні сертифікати, готуємо фахівців для ангіографа, їх навчання тривало півтора місяця, - повідомив Дмитро ЄГОРОВ. - Наразі, содіваємося на оперативну і якісну роботу будівельників.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок