Навчаємо тонкощам пошуку роботи

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
28.09.2020 · 11:36 · переглядів - 312

Пробудити себе на здійснення великих справ можна тільки маючи мрії, що хвилюють. Краща мотивація – це самомотивація.

Навчаємо тонкощам пошуку роботи

Деякі говорять так: «Я хочу, щоб з'явився хтось і направив мене в потрібне русло». Ну, а що буде, якщо ніхто не з'явиться? Зазирніть до самого себе і скажіть: «Я – саме той, хто мені потрібен!».

З метою формування самооцінки, позитивних установок на життя, віри в себе, підвищення мотивації до активної діяльності, створення плану власного майбутнього, формування адекватного рівня домагань 25 вересня поточного року в рамках проведення акції «Місячник зайнятості молоді» провідний фахівець з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості Юлія Костенко організувала та провела тренінг для даної категорії безробітних.

Під час заняття присутня молодь ознайомилася з алгоритмом побудови кар’єри, зазирнула в таємниці успішного працевлаштування, спробувала побудувати план шляху до успіху.

Але ж чи можна вдало побудувати кар’єру, коли ти не обізнаний юридично в професійних аспектах? Звісно – ні.

Тому фахівець з профорієнтації запросила компетентного фахівця в цій галузі –  представника Бердянського місцевого центру з безоплатної вторинної правової допомоги Вікторію Донцову.

Вікторія Донцова, в свою чергу, ознайомила присутніх з видами трудових договорів, правилами їх укладання, наголосила на важливості офіційного працевлаштування та надала інформацію, як працевлаштуватися на перше робоче місце.

Наприкінці заходу присутні ставили багато запитань, переважно юридичного характеру, на які отримали змістовні відповіді.

Дякуємо Вікторії Донцовій за співпрацю та чекаємо на наступну зустріч!

Юлія Костенко,

провідний фахівець з профорієнтації




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок