Щоб Бердянськ не опинився у “помаранчевій” та “червоній” зонах - дотримуйтеся масочного режиму, соціальної дистанції та гігієни рук

По матеріалам пресс-службы исполкома
28.09.2020 · 14:08 · переглядів - 2258

Звернення міського голови м. Бердянськ Володимира Чепурного: Шановні мешканці міста! У Бердянську, на жаль, кожного дня реєструються нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію.


Це не вигадані цифри, це лабораторно підтверджені результати методом ПЛР Запорізьким обласним лабораторним центром МОЗ України. Як в цілому по Україні фіксуються антирекорди щодо захворюваності, так і Бердянськ змушений фіксувати свої сумні антирекорди по COVID-19. Так, на минулому тижні захворіло більше 50 мешканців нашого міста. Рекордні 19 випадків було зафіксовано 22 вересня. Але минулі вихідні перевищили цей "рекорд" — лише у суботу було лабораторно підтверджено 23 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію та один смертельний випадок. Усього за вихідні - 32 випадки.

Щоб Бердянськ не опинився у “помаранчевій” та “червоній” зонах, коли будуть закриті школи, дитячі садки, ВУЗи, забороняються планові госпіталізації до лікарні, робота спортивних залів, розважальних центрів, кафе та ресторанів та запроваджуються інші обмеження, необхідно лише дотримуватися масочного режиму, соціальної дистанції та гігієни рук. Я не хочу, щоб бердянські підприємці та мешканці нашого міста страждали. Не можна допустити, щоб далі розповсюджувалсь коронавірусна інфекція та Бердянськ перейшов на “помаранчевий” та “червоний” рівень по захворюванням.

Усе це залежить від нас з вами, від дотримання простих вимог - дотримуватися масочного режиму, соціальної дистанції та гігієни рук.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок