Артем Попов: «Мені не соромно дивитися вам в очі, розраховувати на вашу підтримку!»

Бердянськ 24
01.10.2020 · 15:29 · переглядів - 2714

Звернення депутата Запорізької обласної ради сьомого скликання Артема Попова

Артем Попов: «Мені не соромно дивитися вам в очі, розраховувати на вашу підтримку!»
На правах політичної реклами

Друзi!

Наприкінці 2020 року нам доведеться підводити підсумки нашого спільного п’ятирічного життя в політиці та робити свій вибір на найближчий час!

Ми будемо обирати до влади людей, яким зможемо довірити своє завтра!

Закінчується моя каденція, як депутата Запорізької обласної ради. Протягом п’яти років, дуже тяжких для всієї країни, мені пощастило працювати зі справжніми патріотами нашої держави. Більмацький район, який я очолював на посаді голови державної районної адміністрації, в межах всієї області, був тим кордоном, на якому «спотикнувся» сепаратизм. Ми працювали у складних політичних, економічних та географічних умовах!

Але, попри всі перешкоди, змогли об’єднатись, провести необхідні на той час реформи та вирішувати усі нагальні проблеми. Ми залишили всі чвари і непорозуміння. Засукали рукави, разом визначили пріоритети і почали працювати, адже політикою родину та дітей не нагодуєш!

Нам є чим пишатись!

Шановні земляки! Мешканці Приморська та Приморського району!

Щиро дякую всій громаді району!

Майже рік я очолював Приморську районну державну адміністрацію. Протягом цього часу ми плідно працювали i спільними зусиллями нам вдалося багато чього досягти! Ми здали та ввели в експлуатацію перший масштабний об'єкт, що реалізується за кошти Европейського банку – облаштування Центральної районної лікарні. У будівлі медустанови частково замінили дах, провели утеплення будівлі, зробили вимощення, встановили енергозберігаючі вікна.

Другий обьект - будівництво нової поліклініки на 300 відвідувачів наразі є повністю завершеним. Незважаючи на те, що вже рік минув після її пафосного відкриття, багато будівельних робіт не було зроблено. Були великі труднощі з енергозабезпеченнням, будівництвом системи димовідведення. Але ми з усім впоралися. Планується, що нова сучасна медустанова відкриється вже в жовтні цього року.

Банівська школа – величезний проект, який профінансували з обласного бюджету ще в 2017 році. Як депутат Запорізької облради, я рішуче відстоював цей проект, завдяки чому було виділено з обласного бюджету майже 15 млн грн! Сьогодні будівельні роботи завершені на 95%, залишилися питання, пов'язані з підключенням школи до електромережі. В іншому - будівля повністю готова до експлуатації.

Крім цього, в Приморському районі цього року планується завершення будівництва двох сімейних амбулаторій, розташованих у селах Інзівка та Болгарка (Коларівка). Тут також не обійшлося без труднощів. Для того, щоб будівельні роботи на объектах продовжувалися, з місцевого бюджету необхідно було виділити більше мільйона гривень. Завдяки співпраці з депутатами Приморської громади та районної ради, вдалося віднайти 600 тисяч гривень. Завдяки цьому терміни будівництва амбулаторій не були порушені.

Найбільш соціально значущій объект Европейського банку - будівництво гуртожитку на 50 квартир. Коли я прийшов на посаду голови районної адміністрації, відсоток готовності складав лише 12%.

На даний час роботи виконані вже на 80%. Це свідчить про те, що у першій половині 2021 року гуртожиток буде заселений.

Нехай пандемія коронавірусу внесла свої корективи, але нам вдалося виконати районний бюджет, вчасно здійснювати всі виплати.

За період роботи вдалося зробити велику роботу для поліпшення туристичного потенціалу Приморського району. Минулого року, як депутат обласної ради, я ініціював питання про виділення грошей на проектну документацію для ремонту траси «Василівка – Бердянськ». Завдяки цьому, коли під егідою президента почалося «Велике будівництво», бердянська траса відразу потрапила в перелік пріоритетних проектів. Результат цієї роботи відчуває кожен, хто їде новенькою дорогою до моря.

Мені не соромно дивитися вам в очі, розраховувати на вашу підтримку!

Життя продовжується! Мені – 32 роки.

Маю досвід, освіту та бажання продовжити свою політичну кар’єру задля розвитку своєї малої Батьківщини!

Йду до обласної ради від політичної сили «Партія Володимира Буряка «ЄДНАННЯ» і маю намір свій досвід добрих справ впровадити на території рідного Бердянська, Бердянського, Приморського, Чернігівського районів та Приморська.

З повагою, депутат Запорізької обласної ради сьомого скликання Артем Попов.

Тэги: выборы 2020



Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок