Як обрати професійний шлях та не помилитися?

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
08.10.2020 · 16:45 · переглядів - 233

Бердянський міськрайонний центр зайнятості відновив роботу з учнівською молоддю. 7 жовтня поточного року провідний фахівець з профорієнтації організувала тематичні вебінари для школярів.

Як обрати професійний шлях та не помилитися?

У житті кожного приходить момент, коли потрібно визначитися з майбутньою професією. Адже для того, щоб студентське життя наситити цікавими подіями, пригодами, корисними ситуаціями, потрібно правильно обрати не тільки майбутню професію, а й вищий навчальний заклад.

Отож, з метою поінформувати молодь, щодо успішного професійного майбутнього, звернути їх увагу на алгоритм вибору вищого навчального закладу, розкрити фактори, які впливають на вибір професії, та ознайомити з актуальними вакансіями на ринку праці Юлія Костенко провела інформаційні вебінари для учнів Бердянського ЗЗСО № 11.

Під час онлайн-заходів юнаки та дівчата дізнались, як скласти план вибору вищого навчального закладу, якими критеріями керуватись, ознайомились з причинами, що впливають на вибір фаху та актуальними вакансіями на ринку праці. Також Юлія Костенко відкрила таємниці вимог від роботодавців до потенційного претендента на певну вакансію.

Дякуємо за співпрацю та чекаємо на наступні зустрічі, коли можна побачити палаючі очі школярів!

Юлія Костенко,
провідний фахівець з профорієнтації




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок