Стартував перший в Бердянську онлайн-квест для студентів міста

По матеріалам Антикафе
21.10.2020 · 16:23 · переглядів - 281

19 жовтня в Бердянську стартував онлайн-квест для студентів навчальних закладів міста.

Стартував перший в Бердянську онлайн-квест для студентів міста

Ідея квесту виникла завдяки співпраці відділу молоді і спорту виконкому та Першого Антикафе Бердянська «ЧАС Є!». Вже чотири роки у партнерстві проходять квести для студентів міста. Щороку в квесті на тему «Енергозбереження це просто» беруть участь від 50 студентів з різних навчальних закладів міста.

Цього року в плани організаторів втрутився карантин і довелось змінювати концепцію проекту. Щоб не наражати учасників на небезпеку, вирішили провести квест онлайн. Зранку в понеділок куратори отримали посилання на квест. А вже за три години квест пройшло більше 100 людей.

До створення квесту, крім виконкому та Антикафе, також долучилась ініціатива Ucan Ukraine та проект «Культурні урбаністи». Разом командою було розроблено більше 30 питань про екологію та участь кожного в її збереженні. Окрім питань, у квесті є поради та трошки гумору за темою.

  • Ми намагались створити цікавий квест, завдяки якому молодь дізнається більше про екологію та збереження природних ресурсів. Для цього ми зібрали велику команду. Бо проведення квестів через чат-боти для нас нова технологія, тому все починали наново. Звісно, нам дуже допоміг чотирирічний досвід проведення еко-квестів, та останні пів роки роботи онлайн , - розповіла кураторка квесту Алла Мельничук.
  • Мене приємно вразила кількість студентів, які вже взяли участь у квесті. Зазвичай ми знаємо, скільки людей та команд прийде брати участь. Але в онлайн-квесті це досить непередбачувано. Ми з командою хвилювались, що щось піде не так або студентам стане нецікаво і вони не пройдуть цей квест. І коли на вечір понеділка квест пройшло більше 150 студентів, це було неймовірно! - розповіла спеціалістка відділу молоді і спорту, Тетяна Панченко.

Наразі квест триває. Студенти зможуть пройти його до вечора 26 жовтня. Посилання на квест можна отримати в деканатах навчальних закладів. А результати будуть оголошені впродовж наступного тижня. Кожен учасник/учасниця отримає подарунок від організаторів.

Марія Кушнір




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок