Семінар «Можливості запровадження системи спільного користування велосипедами та скутерами»

По матеріалам пресс-службы исполкома
11.11.2020 · 15:47 · переглядів - 533

11 листопада у м. Бердянськ в читальній залі Центральної бібліотеки Централізованої бібліотечної системи м. Бердянськ пройшов семінар «Можливості запровадження системи спільного користування велосипедами та скутерами».

Семінар «Можливості запровадження системи спільного користування велосипедами та скутерами»

Семінар проводив власник компанії veliki.ua, директор з розвитку компанії та співвласник KIWІ - Scooter sharing, співзасновник Nextbike Ukraine та Bikenow, Олексій Кушка.

На заході були присутні представники Бердянської міської ради та виконавчого комітету, зокрема працівники управління будівництва, житлово-комунального господарства, сектору курортно-готельної діяльності та сектору реклами та туризму, а також бердянського велоклубу.

Під час семінару Олексій Кушка розказав про те, що таке байк-шерінг та скутер-шерінг, їх види та варіанти реалізації, навіщо такі сервіси потрібні містам. Також він розповів про технічні та юридичні умови реалізації таких сервісів, як міська влада може долучитися до цього та стати партнерами у залученні сервісу в місті.

Семінар проходив у рамках проєкту «ВелоМіста 2.0», який реалізовується Громадською організацією “Спільно HUB” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок