З 18 листопада розпочинається прийом клопотань на призначення грошових персональних виплат спортсменам міста на 2021 рік

По матеріалам пресс-службы исполкома
17.11.2020 · 12:34 · переглядів - 712

Згідно розпорядження міського голови від 15.04.2016 №157-р «Про відзначення грошовими персональними виплатами спортсменів м. Бердянськ» (зі змінами), у 2016 році було започатковано практику відзначення грошовими персональними виплатами видатних спортсменів міста.


Це було зроблено з метою їх стимулювання до успішних виступів на міжнародних спортивних аренах та відзначення їх вагомого внеску у розвиток спорту.

Згідно положення, грошові персональні виплати можуть призначатися спортсменам - переможцям та призерам Олімпійських, Параолімпійських ігор, спортсменам - чемпіонам Світу, Європи та України, спортсменам Олімпійського резерву України та членам збірних команд країни з видів спорту, учасникам команд з ігрових видів спорту, які беруть участь у чемпіонатах України та міжнародних змаганнях. Спортсмени-номінанти повинні проживати, бути зареєстрованими та тренуватись у м. Бердянськ.

Як повідомляє відділ молоді та спорту виконавчого комітету, з 18 листопада поточного року розпочинається прийом клопотань на призначення грошових персональних виплат на 2021 рік.

Для підготовки подання щодо визначення кандидатур на призначення грошових персональних виплат, організації фізкультурно-спортивного спрямування подають до конкурсної комісії з відзначення грошовими персональними виплатами видатних спортсменів м. Бердянськ пакет документів:

  • клопотання про призначення грошової персональної виплати;
  • характеристику спортсменів-кандидатів на здобуття грошових персональних виплат;
  • копії паспорту, свідоцтва про народження (для неповнолітніх);
  • копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду;
  • індивідуальний план підготовки спортсмена, кандидата в збірну команду України за минулий рік (його виконання);
  • копії документів відповідного центрального органу виконавчої влади, які підтверджують зарахування спортсмена до олімпійського резерву України та збірної команди України (надаються у разі необхідності).

Документи приймаються протягом трьох тижнів - до 08 грудня 2020 року.

Конкурсна комісія проведе неупереджений розгляд заявок, що надійдуть від претендентів, та протягом двох тижнів підготує висновки та пропозиції.

За додатковою інформацією та довідками звертатися до відділу молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради за адресою: вул. Земська, 38 або за тел. 3 62 28.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок