Міська рада VIII скликання: три з п'яти мерів Бердянська можуть працювати в одному складі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.11.2020 · 12:25 · переглядів - 6785

В сучасній історії Бердянська місто очолювали 5 міських голів: Григорій Дубинка, Олексій Бакай, Валерій Баранов, Євген Шаповалов, Володимир Чепурний. За результатами волевиявлення бердянців на місцевих виборах 2020-го року троє з п’яти мерів можуть працювати в одному скликанні.

Міська рада VIII скликання: три з п'яти мерів Бердянська можуть працювати в одному складі

За офіційними даними Бердянської територіальної виборчої комісії до складу нового скликання міської ради, в якості депутатів пройшли екс-міські голови Бердянська Олексій Бакай («Опозиційний блок») та Володимир Чепурний («Наш край»). Вчетверте міським головою Бердянська став Валерій Баранов. Тобто, в теорії три політика з досвідом роботи міським головою можуть працювати в складі міської ради одного скликання.

Кожен з цих політиків в різні періоди був опонентом один з одним. Олексій Бакай в 1998 році програв вибори Валерію Баранову, а в 2015 р. поступився Володимиру Чепурному. На нинішніх виборах Олексій Бакай та Валерій Баранов виступали в якості союзників. Натомість Володимир Чепурний на етапі передвиборчих перегонів не цурався з висловлюваннями на адресу Валерія Баранова. Тепер три політики матимуть змогу на сесіях міської ради вже не заочно, а прямо один одному висловити свої претензії.

В той же час Олексій Бакай також обрався до Бердянської районної ради і тепер представник «Опозиційного блоку» може обирати в складі якого представницького органу йому працювати.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 березень, вівторок 2024
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок