Зловживання з боку поліції: адмінкомісія виявила протоколи з відсутнім складом порушень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.11.2020 · 15:20 · переглядів - 2142

На засіданні адміністративної комісії розглянули 6 протоколів за неправдивий виклик поліції. В ході засідання виявилось, що 3 відповідачі дійсно мали підстави для виклику правоохоронців.


Два факти домашнього насилля та хуліганство співробітники поліції замість належного реагування кваліфікували, як неправдивий виклик поліції і переконали фактичних постраждалих підписати протокол, в якому вони підтверджували, що поліцію викликали без належних для цього підстав. Таким чином, постраждалі перетворювались у правопорушників.

На засіданні три відповідачі, на яких були складені адміністративні, пояснили обставини, за яких вони викликали поліцію. Відповідачам пояснили, що в ході даного засідання вони проходять в якості правопорушників. За їх словами поліція реагувала на виклик, ліквідовувала конфлікт, після чого у заявника брали паспорт і давали на підпис документ з рекомендацію перед своїм підписом написати «згоден».

По трьом з означених випадків члени адміністративної комісії закрили провадження за відсутність складу адміністративного правопорушення. В решті аналогічних протоколів, через ігнорування відповідачами засідання, комісія застосувала по кожному з випадків максимально можливий штраф – 117гривень.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок