До кінця 2020 року підприємці Запорізької області мають обрати електропостачальника

Бердянськ 24
01.12.2020 · 17:07 · переглядів - 1400

Згідно із Законом України «Про ринок електричної енергії», з 1 січня 2021 року підприємства малого та середнього бізнесу з договірною потужністю 50 кВт і більше не зможуть отримувати електроенергію на умовах універсальної послуги за регульованими тарифами. Вони мають обрати нового постачальника та купувати в нього електроенергію за вільними цінами

До кінця 2020 року підприємці Запорізької області мають обрати електропостачальника
На правах реклами

Укласти договір з новим електропостачальником необхідно до кінця грудня.

Нагадаємо, аналітичний центр DiXi Group склав рейтинг електропостачальників України. Його очолила компанія YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги»), яка здійснює продаж електроенергії за вільними цінами та нещодавно відкрила енергоофіс для обслуговування бізнес-клієнтів у Запоріжжі за адресою просп. Соборний, 189. YASNO пропонує дистанційне укладання договору та спеціальні умови на перші 4 місяці співпраці, починаючи з грудня.

 - Ми радимо підприємцям не зволікати та вже зараз обрати надійного електропостачальника. Наразі YASNO довіряють понад 80 000 компаній України. Ми створюємо для них європейський рівень сервісу, розвиваємо дистанційні канали обслуговування та забезпечуємо прозорі ціни на електроенергію, - сказав директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

Довідка

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Харківській та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Закон України «Про ринок електричної енергії»




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок