О. Пономарьов: “Людей жаждущих власти в нашей команде нет”. В КП “Зеленгосп” новий директор

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.12.2020 · 08:23 · переглядів - 5181

Вже екс-заступник міського голови Григорій Горячов отримав нове місце роботи — посаду директора КП “Зеленгосп”.


Міський голова Володимир Чепурний продовжує “допомагати” наступному очільнику міста Валерію Баранову в формуванні команди в комунальній сфері міського господарства. За низкою призначень в цілому ряді комунальних підприємств — нового директора отримав і колектив КП “Зеленгосп”.

Контракт з Григорієм Горячовим укладено до 2025-го року. З понеділка, 30-го листопада Григорій Григорович вже приступив до виконання своїх обов'язків на новій посаді.

Горячев Григорий

До переліку основних задач, які ставлю перед собою відноситься розширення сфери надаваних послуг комунальним підприємством; перехід від аварійних робіт до капітальних — необхідно приділяти значно більше уваги озелененню; привести у відповідність  обсяги прибирання закріплених територій фінансуванню; оптимізація затрат, - прокоментував призначення і бачення розвитку підприємства Григорій Горячов.

Враховуючи події останніх днів — кадрові призначення на комунальних підприємствах міста, затягування скликання першої установчої сесії Бердянської міської ради VIII скликання, оскарження результатів другого туру виборів міського голови пригадуються слова народного депутата Олександра Пономарьова, які він озвучив в інтерв'ю перед другим туром виборів міського голови Бердянська:

Пономарев Александр

Людей, жаждущих власти и зависимых от неё, в нашей команде нет, - народний депутат Олександр Пономарьов.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок