Популізм чи виконання обіцянок? О. Свідло ініціював аудит "Бердянськводоканалу" (оновлено)

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.12.2020 · 17:12 · переглядів - 4544

Владна команда міської ради VII скликання продовжує надавати “допомогу” своїм наступникам. Черговий крок - ініціатива Олександра Свідло з затвердження Програми фінансування незалежної аудиторської перевірки фінансово-господарської діяльності КП "Бердянськводоканал" на 2020-2021 рр.


Депутат Олександр Свідло аргументував свою ініціативу серйозним рівнем невдоволення бердянців тарифами та послугами монопольної організації з водопостачання. Як кандидат на посаду міського голови Олександр Петрович обіцяв одним з перших своїх рішень в якості міського голови провести аудит “Бердянськводоканалу”. І хоча кандидат від ОПЗЖ не обрався на посаду, свою ініціативу вирішив реалізувати в якості депутата міської ради.

Колегу підтримали і міський голова Володимир Чепурний і депутати. В результаті рішення прийняли і виділили 80 тисяч на проведення незалежного аудиту “Бердянськводоканалу”.

Після публікації матеріалу, Олександр Свідло уточнив редакції терміни проведення аудиту: в проекті рішення, який офіційно буде опубліковано завтра на сайті міської ради, йдеться про період з 2016 по 2020 роки.
У зв'язку з цим, матеріал відредаговано.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок