Міський голова запропонував депутатам затвердити 3-х заступників

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.12.2020 · 14:27 · переглядів - 2091

Після обговорення кандидатур на посаду заступників міського голови, в офіційному проекті про їх затвердження, Валерій Баранов запропонував трьох претендентів, які не викликали зауважень з боку депутатів.

Міський голова запропонував депутатам затвердити 3-х заступників

Так, завтра, на позачерговій сесії міської ради пропонується на посадах заступника міського голови затвердити Олену Божкову, Віталія Гречку та Вікторію Васильчишину. Валерій Черкаска та Олександр Боровков, щодо яких депутати висловились проти, в проекті рішення сесії відсутні.

На засіданні комісії з гуманітарних питань, депутати підтримали трьох претендентів. Однак, з приводу Віталія Гречки та Вікторії Васильчишиної є нюанси – вони зможуть приступити до своїх обов’язків не одразу. Вікторія Васильчишина повинна звільнитись з посади голови Приморської РДА. Підписати відповідну заяву повинен Президент України, тому наскільки затягнеться ця процедура спрогнозувати важко. Щодо Віталія Гречки також є «певні юридичні нюанси», за словами претендента йому потрібно близько двох тижнів, щоб повноцінно розпочати роботу у виконавчому комітеті.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок