В Бердянську встановлено міську новорічну ялинку та прикрашено іграшками, які зробили бердянські діти

По матеріалам пресс-службы исполкома
18.12.2020 · 16:31 · переглядів - 1296

Працівники міського Палацу культури та КП “Міськсвітло” завершили прикрашання головної міської ялинки

В Бердянську встановлено міську новорічну ялинку та прикрашено іграшками, які зробили бердянські діти

Новорічну красуню уже третій рік поспіль прикрашатимуть іграшки, які виготовили бердянські діти у рамках новорічної акції “Прикрась міську ялинку власноруч!”. У цьому році до акції долучилися загальноосвітні та позашкільні заклади освіти, які виготовили 36 іграшок. Пінопластові заготовки куль, клеєві пістолети та набори стразів закладам освіти надав виконкому, а діти прикрашали іграшки на свій смак. Прикраси виготовлені у техніці декупажу, розписані петриківським розписом, прикрашені аплікаціями тощо.

Окрім іграшок, виготовлених у цьому році, на ялинці розвішані і більше 40 минулорічних прикрас. Нагадаємо, після новорічних гулянь 2020 нерадиві бердянці вкрали частину іграшок, які діти виготовили для прикрашання міської ялинки. Хочеться вірити, що у цьому році подібних випадків не буде і наші мешканці цінуватимуть те, що робиться на благо рідного міста.

Через запроваджені карантинні обмеження у цьому році, на жаль, не буде масового урочистого відкриття новорічної ялинки із шоу-програмою для дітей. Відкриття відбудеться онлайн із трансляцією у соціальних мережах, на сайті міського Палацу культури та буде транслюватися на великому екрані на МПК. Початок трансляції 19 грудня о 17:00.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок