Депутати районної ради слідом за міською радою звернулись до Президента та керівництва силових структур

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.12.2020 · 18:05 · переглядів - 1664

2-га позачергова сесія районної ради прийняла аналогічне звернення до Президента та керівництва силових структур з приводу процедури обрання Віталія Боговіна Головою обласної ради


На початку засідання, під час обговорення порядку денного, депутат Андрій Гогунський закликав депутатів не переймати на себе функції правоохоронних органів і запропонував зняти з порядку денного дане питання. Очевидно, пропозиція не набрала необхідної кількості голосів. На знак протесту фракція «Батьківщина» залишила залу засідань.

Озвучив звернення депутат Олександр Бабанін. Голова фракції «Слуга народу» Ірина Півень зазначила, що з приводу подій в обласній раді відкрито кримінальне провадження і правоохоронні органи мають провести належне розслідування. Тому доцільність звернення незрозуміла, адже правоохоронці вже працюють. Присутні на сесії ветерани АТО заявили, що всіх, хто проголосує за дане рішення можна прирівняти до сепаратистів. Після голосування, на якому звернення було затверджено, голова районної ради спішно закрила засідання, не надавши слово бажаючим виступити.

Представники ветеранського руху на декілька хвилин заблокували виходи з зали засідань, доки один з них не завершив свій виступ.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок