Новий мер обіцяє повну співпрацю з правоохоронцями щодо розслідування фактів корупції у виконкомі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.12.2020 · 14:33 · переглядів - 1524

Міський голова Валерій Баранов запевнив громадськість, що він готовий максимально сприяти у всіх відкритих провадженнях, які стосуються виконавчого комітету. Більше того, мер гарантував, що передаватиме матеріали компетентним структурам в разі виявлені корупційних діянь з боку чиновників


Редакція “Бердянськ 24” нагадала міському голові заяви його попередника Володимира Чепурного з приводу “нульової толерантності до корупції” і обіцянок попередника Валерія Баранов ініціювати розслідування правоохоронців, в разі найменших натяків на корупцію в стінах мерії. Оскільки заяви колишнього очільника міста далі озвучення намірів особливо й не рухались, ми поцікавились, як буде діяти в даному напрямку нове керівництво міста.

Баранов Валерий

 - Я гарантую, що виявлені факти буду передавати. Знаю, що до виконавчого комітету надходять запити від правоохоронних органів про надання тієї чи іншої інформації в рамках відкритих проваджень і завданням юридичного відділу було давати відписки. Я дав завдання надавати повну інформацію по всім запитам, - наголосив Валерій Баранов.

В той же час, міський очільник підкреслив, що не має на меті критикувати своїх попередників, а прагне працювати далі.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок