В. Баранов: «М’яса, ковбас, шашликів, носків на набережній та інших будок в центрі не буде»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.01.2021 · 16:05 · переглядів - 5768

Міський голова Бердянська Валерій Баранов в черговий раз запевнив журналістів та громадськість, що влітку центральна частина міста буде вільною від «будок та інших шалманів». Про це міський очільник заявив на черговій зустрічі з представниками ЗМІ.


Неодноразово з вуст міського голови під час передвиборчої кампанії і вже в якості керівника міста лунали запевнення, що влітку на набережній і проспекті Азовському МАФів не буде. Під час прес-конференції редакція уточнила у Валерія Баранова, яке його бачення організації сезонної торгівлі в місті?

Валерій Баранов заявив, що «будок з носками і шашликами» не буде. Однак, в останні роки носками та іншими предметами одягу і так не торгували. М’ясною продукцією в основному торгували представники м’ясокомбінату. Мер міста запевнив, що МАФів м’ясокомбінату влітку не буде. Це ж стосується й інших «будок та шалманів». Торгувати сувенірною продукцією підприємці зможуть у спеціально відведених для цього місцях – «Ромашках».

В цілому, озвучувати комплексне бачення сезонної торгівлі, міський голова Валерій Баранов не став. З приводу організації ярмарків та аукціонів мер висловився негативно.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок