40 «мертвих душ» на "Бердянськекотрансі" - Олег Оргієць інформацію спростовує

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.01.2021 · 16:53 · переглядів - 2867

Куди поділись 40 працівників підприємства з 80 штатних одиниць? З інформацією, озвученою міським головою Валерієм Барановим, розбирались на комісії з питань ЖКГ.


Нагадаємо, на минулій прес-конференції міського голови Валерій Баранов, характеризуючи роботу КП «Бердянськекотранс» повідомив, що на підприємстві виявили нестачу 40 робітників з 80 штатних одиниць. Прокоментувати дану інформацію депутати попросили заступника директора КП «Бердянськекотранс» Олега Оргійця, який працює на підприємстві не перший рік.

З приводу даної інформації прошу направити матеріали для перевірки до правоохоронних органів. Я не знаю, хто передав цю інформацію міському голові, адже це наклеп. Всі вакансії на підприємстві були зайняті, люди готові були навіть прийти с паспортами і підтвердити свою особистість, - прокоментував ситуацію Олег Оргієць.

Нинішній керівник підприємства Іван Зуєв повідомив, що ним особисто було виявлено неналежне виконання своїх обов’язків окремими співробітниками.

Перші чотири дні на посаді керівника я особисто об’їжджав місто і перевіряв, чи працюють на закріплених території двірники. Після виявлених невідповідностей ми разом з майстрами підприємства проводили обдзвін співробітників. За виявленими фактами звільнено трьох двірників. На сьогодні всіх 80 працівників працюють належним чином, - повідомив Іван Зуєв.

З приводу інформації про нестачу 40 співробітників голова комісії з питань ЖКГ Віктор Цуканов дав протокольне доручення надати депутатам акт перевірки, де зафіксовано дану нестачу, штатний розклад з прізвищами співробітників, фонди лікарняних і відпусток, журнал обліку робочого часу і конкретні прізвища людей, яких не знайшли.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок