Звернення до громадян напередодні свята Водохреще

По матеріалам ГУДСНС
15.01.2021 · 17:10 · переглядів - 3154

Шановні громадяни!


Напередодні свята Водохреще рятувальники ДСНС наполегливо рекомендують в умовах карантинних обмежень відмовитись від масових скупчень та проведення обряду в відкритих водоймах. Якщо все ж зважилися на такий крок, нагадуємо про дотримання правил безпеки в зимовий період.

Пам’ятайте, не припустимим є купання в необладнаних для цього місцях та з неперевіреним дном. Не можна розпочинати Хрещенські заходи в невизначених місцях, де відсутні додатково облаштовані пости, на яких здійснюють чергування медики, фахівці ДСНС та комунальні служби. При груповому купанні кількість людей, що перебуває у воді, не повинна перевищувати трьох осіб. Не допускайте купання дітей без нагляду батьків чи інших дорослих.

Перед тим, як прийняти рішення зануритися в крижану воду, обов’язково треба проконсультуватися з лікарем щодо стану власного здоров’я. І якщо він виявить протипоказання, то краще утриматися від традиційних купань.

Ні в якому разі не купайтеся в стані алкогольного сп'яніння! Намагайтесь уникнути переохолодження! Бережіть своє здоров’я та життя!

Також усім відвідувачам хрещенської купелі необхідно знати: в ополонці дозволяється бути всього декілька секунд – зазвичай не більше трьох, – потім потрібно перевдягнутися у теплий одяг і піти в тепле приміщення або автомобіль, де відразу випити гарячого чаю з медом.

Нехай зимові свята залишать по собі лише світлі та теплі спогади! Рятувальники бажають безпечних свят!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок