О. Македонського – відсторонити, на «Бердянськводоканалі» провести перевірку і замовити аудит

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.01.2021 · 17:23 · переглядів - 6622

29 мільйонів боргів, заморожені рахунки та відключено електропостачання – поточний стан справ на «Бердянськводоканалі». Для вирішення ситуації необхідна зміна керівника і аудит – таке бачення міської влади.


КП «Бердянськводоканалі» в черговий раз звернулось за фінансовою підтримкою до депутатського корпусу та міського голови. Наразі борги підприємства налічують 29 мільйонів гривень, знеструмлено адміністративну будівлю підприємства, а рахунки заморожено. Таку інформацію озвучили на засіданні депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку.

Заступник міського голови Віталій Гречка декілька разів наголосив, що такий стан підприємства – результат роботи нинішнього керівника водоканалу. Тому його необхідно звільнити із займаної посади і провести аудит підприємства.

З приводу аудиту з критикою на адресу чиновників мерії виступив секретар міської ради Олександр Свідло. Так, за словами політика, фахівці управління ЖКГ з незрозумілих причин не замовили аудит водоканалу, хоча відповідне рішення було ухвалено депутатами і виділено під цей захід кошти, ще в листопаді минулого року. Тому проблемна ситуація з підприємством залишається незмінною до сьогодні.

Нинішній заступник міського голови Віталій Гречка наголосив, що дане питання необхідно адресувати його попереднику – Григорію Горячову, оскільки нинішній заступник до своїх обов’язків приступив 4-го січня. З приводу ситуації на «Бердянськводоканалі» Віталій Гречка повідомив, що в понеділок міський голова Валерій Баранов намагатиметься врегулювати ситуацію на рівні керівництва області.

Що стосується виділених коштів для проведення аудиту, то, як виявилось, цей захід в бюджеті 2021-го року передбачено не було. Тому до чергової сесії міської ради чиновники мають підготувати проект рішення про виділення необхідних коштів для проведення аудиту водоканалу.

На період проведення аудиту Олександра Македонського пропонується відсторонити від займаної посади.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок