Керівництво відділу молоді і спорту замінять. Молодіжні ініціативи максимально впроваджуватимуться

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.01.2021 · 12:31 · переглядів - 1564

Найближчим часом в Бердянську утворять Молодіжну раду і креативні ідеї активної молоді будуть реалізовуватись міською владою


Міський голова Валерій Баранов, на засіданні депутатського дня повідомив, що нинішній начальник відділу молоді і спорту Вадим Шумілов після повернення з відпустки залишає посаду. Хто очолить молодіжну політику і спорт Бердянська Валерій Баранов не уточнив.

В процесі розгляду програми соціального становлення та розвитку молоді на 2021 рік депутат Андрій Галіцин акцентував увагу міського голови та депутатського корпусу на вкрай незначних обсягах фінансування даної програми – всього 102 тисячі на рік. Крім того, було наголошено, що термін дії Молодіжної ради вже сплив, тому необхідно оголосити конкурс на формування нового складу ради.

На недостатніх обсягах фінансування також наголосила і депутат Тетяна Лігута.

Міський голова Валерій Баранов зазначив, що після заміни керівництва відділу молоді і спорту та переформатування складу Молодіжної ради, програму розвитку молоді буде переглянуто, а роль молодих ініціативних активістів в ухваленні креативних рішень зросте.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок