Створити «молодіжний хаб» - молоді активісти внесли пропозиції з перегляду молодіжної політики

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.01.2021 · 17:19 · переглядів - 1225

В міській раді продовжують обговорювати необхідність перегляду молодіжної політики в місті. На сесії міської ради виступили представники молодіжного руху – Дмитро Кіосов та Микола Оверченко

Створити «молодіжний хаб» - молоді активісти внесли пропозиції з перегляду молодіжної політики

Так, голова студради БДПУ Микола Оверченко повідомив, що представниками молодіжної ради розроблено проект розвитку молоді Бердянської ОТГ, одним з пунктів якого є утворення молодіжного хабу. Викладач педагогічного університету Дмитро Кіосов озвучив порівняльну статистику: на молодіжні ініціативи в БДПУ на рік виділяється 120 тисяч гривень, в той час, коли на весь Бердянськ з міського бюджету виділяється всього 102 тисячі гривень. Навіть охорона напівзруйнованого стадіону «Торпедо» місту обходиться в 130 тисяч гривень. Молоді активісти закликали представників депутатського корпусу та міської влади переглянути молодіжну політику і висловили зі свого боку готовність співпрацювати з владою.

Депутат Андрій Галіцин в черговий раз закликав керівництво міста утворити Молодіжну раду, його колега Тетяна Лігута заявила про готовність підтримувати ініціативи молодих активістів.

Олександр Свідло запросив активістів на нараду з приводу молодіжної політики, яка відбудеться завтра, 29-го січня о 10:00 в кабінеті секретаря міської ради. В свою чергу міський голова Валерій Баранов запевнив, що програма молодіжної політики Бердянська впродовж року буде переглянута.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок