Туристичну привабливість Бердянська просуватимуть за бюджетний кошт спільно з місцевим бізнесом

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.02.2021 · 08:58 · переглядів - 1051

Налагодити взаємодію між владою та представниками курортного бізнесу пропонує міський голова Валерій Баранов. З цією метою відродять координаційну раду з питань туризму. На популяризацію курортної привабливості Бердянська планують виділити 1,3 млн гривень


В міськвиконкомі відбулась нарада з представниками готельного бізнесу, щодо координації роботи з підвищення курортної привабливості міста. Міський голова Валерій Баранов запропонував відновити роботу координаційної ради з питань туризму, до складу якої зможуть увійти всі охочі без виключень. Під час наради утворили робочу групу, яка займатиметься організаційними питаннями з відновлення діяльності ради.

Начальник відділу реклами курорту та туризму Вікторія Міщенко коротко охарактеризувала, які заходи з популяризації міста планується реалізувати в поточному році за бюджетний кошт.

  • Реклама міста в 25-ти найбільших торговельних центрах України;
  • Промо-відео про курортний Бердянськ з розміщенням на платформі Ютуб та підключенням таргетованої реклами;
  • Розробка 3D мапи міста з аеропанорамами;
  • Виготовлення поліграфічної продукції;
  • Оновлення туристичного сайту міста.

Крім того, Вікторія Міщенко запропонувала місцевим бізнесменам налагодити співпрацю з колегами з прилеглих до Бердянська територій, які пропонують цікаві розваги.

Секретар міської ради Олександр Свідло також проінформував присутніх, що Бердянськ бере участь в роботі національної туристичної організації, яка спільно з німецьким товариством GIZ планує реалізувати ідею про створення 110 туристичних локацій в Україні. Бердянськ разом з іншими населеними пунктами області може увійти до складу цієї великої туристичної локації. Крім того, Олександр Свідло запропонував представникам місцевого бізнесу вносити свої пропозиції до міської програми з популяризації курортної привабливості міста.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок