Директором КП «Бердянськводоканал» призначено Дмитра Михалевича

По матеріалам пресс-службы исполкома
12.02.2021 · 17:40 · переглядів - 3665

Сьогодні, 12 лютого, колективу комунального підприємства «Бердянськводоканал» було представлено нового керівника. Ним став Дмитро Михалевич. Він має профільну освіту, яку отримав у Дніпропетровському університеті. Попереднє місце роботи — перший заступник генерального директора Каменського водоканалу.

Директором КП «Бердянськводоканал» призначено Дмитра Михалевича

Міський голова Валерій Баранов на зустрічі із колективом підприємства відзначив, що Бердянськводоканал зараз знаходиться у тяжкому технічному, фінансовому та економічному стані. Міська влада знає ситуацію, тому завданням на найближчий час є проведення аудиту підприємства та розроблення програми його модернізації та виходу із кризи.

Голова профспілкового комітету Бердянськводоканала озвучила болюче для усіх працівників питання щодо заборгованості по виплаті заробітньої плати. Новий керівник Дмитро Михалевич відзначив, що рахунки підприємства заарештовані виконавчою службою через борги перед Облводоканалом. Дане питання за участю міського голови Валерія Баранова та його заступника Віктора Гречки вирішуються на обласному рівні. І буде докладено максимум зусиль, щоб на наступному тижні розпочалися виплати зарплати. Дмитро Михалевич також звернутися до колективу з проханням усім разом працювати злагоджено та однією командою.

Завершуючи зустріч із колективом Бердянськовдоканалу міський голова Валерій Баранов подякував працівникам за те, що вони працюють і в дощ, і в сніг, ремонтують у жахливому стані мережі. А також висловив впевненість, що будуть докладені спільні зусилля, щоб через певний час ситуація змінилася на краще.




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок