Майже 44 тисячі гривень за добу. Шахраї продовжують "чистити" гаманці бердянців

По матеріалам Бердянського райвідділу Нацполіції
17.02.2021 · 11:31 · переглядів - 2729

Впродовж минулої доби на гачок телефонно-інтернетних шахраїв потрапили четверо громадян


Так, 16 лютого до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області з заявою звернулась жінка 1987 року народження, яка повідомила, що невідома особа під приводом продажу дитячих речей в соціальній Інтернет мережі, шахрайським шляхом заволоділа грошима в сумі 1700 гривень.

Цього ж дня, до Бердянського РВП із заявою звернувся мешканець села Нововасилівка 1972 року народження, який повідомив, що на його мобільний телефон надійшло смс-повідомлення про приз. По вказівці зловмисників заявник перерахував на банківський рахунок невідомого 32 тисячі гривень.

Крім того, до відділу поліції надійшла заява мешканця села Осипенко 1966 року народження про те, що 10 лютого невідома особа під приводом продажу товару на веб-ресурсі безоплатних оголошень шляхом обману заволоділа майже дев’ять тисяч гривень, які заявник перерахував на банківській рахунок зловмисника в якості передплати за товар.

В цей же день, Бердянським РВП зареєстровано звернення жінки 1977 року народження, яка заявила, що 09 лютого невідома особа шахрайським шляхом використовуючи відому Інтернет соціальну мережу, під приводом продажу морепродуктів, заволоділа грошовими коштами заявниці в сумі більше тисячі гривень, які були перераховані на банківський рахунок зловмисників в якості оплати за товар.

Наразі заявниками товари не отримані, сплачені гроші не повернуті.

Шановні громадяни, будьте обачливі, не дозволяйте нікому скористатись вашою довірливістю, а про факти шахрайств обов’язково повідомляйте правоохоронні органи!




Останні новини Бердянська
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок