Фінансова підтримка водоканалу: комісія з ЖКГ переглянула своє рішення

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.02.2021 · 10:04 · переглядів - 1997

Після доповіді міського голови Валерія Баранова комісія з питань ЖКГ переглянула своє попереднє рішення, щодо надання фінансової підтримки КП «Бердянськводоканал»

Фінансова підтримка водоканалу: комісія з ЖКГ переглянула своє рішення

На своєму попередньому засіданні комісія з питань ЖКГ відмовила у затвердженні програми надання фінансової підтримки КП «Бердянськводоканал». Було вирішено, що кошти з міського бюджету водоканал отримає лише після проведення аудиту.

На сьогоднішньому засіданні комісії з питань ЖКГ до депутатів звернувся міський голова Валерій Баранов, який повідомив стратегію міською влади, щодо погашення заборгованості «Бердянськводоканалу». За словами очільника міста до перемовин між Бердянськом і керівництвом облводоканалу долучився Голова Запорізької ОДА та керівництво обласної ради. Після наради 17-го вересня, міський голова, начебто, залучився підтримкою керівництва області по реструктуризації боргу на два роки.

Також міський голова закликав депутатів не поєднувати питання проведення аудиту водоканалу та надання фінансової підтримки підприємству.

Загальна сума заборгованості населення та юридичних осіб перед водоканалом складає близько 40 млн гривень. Тому стратегія «Бердянськводоканалу» полягатиме у проведенні претензійної роботи і погашенні цих боргів.

Депутати запропонували запросити на засідання Дня депутата керівника облводоканалу, щоб переконатись у прийнятті запропонованого періоду реструктуризації боргу на два роки. В підсумку голова комісії Віктор Цуканов запропонував переглянути раніше ухвалене рішення і повернутись до попереднього рішення – надати фінансову підтримку після заслуховування стратегію виводу з кризи «Бердянськводоканалу».




Останні новини Бердянська
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок