Фахівці Української асоціації енергосервісних компаній обстежили бердянські об’єкти бюджетної сфери

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
19.02.2021 · 12:10 · переглядів - 480

Наприкінці січня Бердянська міська рада та Українська асоціація енергосервісних компаній підписали меморандум про подальшу співпрацю у сфері енергоефективності у бюджетній сфері


У рамках цієї співпраці до Бердянська завітали фахівці та за власний кошт провели експрес-обстеження об’єктів бюджетної сфери, відносно яких заявлено намір на подальшу співпрацю. За результатом обстеження буде надано перелік необхідних робіт по кожній будівлі. У подальшому на відібраних об’єктах за кошти ЕСКО-інвесторів планується провести ряд заходів, спрямованих на зменшення споживання теплової енергії. Ці заходи включають в себе встановлення індивідуальних теплових пунктів та проведення модернізації системи опалення будівель.

Сплата за впровадження енергоефективних заходів відбуватиметься виключно за рахунок отриманої економії споживання паливно-енергетичних ресурсів бюджетними закладами. Усе встановлене обладнання залишиться у власності бюджетних об’єктів.

Експрес-обстеження проводилося на 12 об’єктах сфери освіти, культури та медицини. Після детального вивчення результатів обстеження та технічної документації ЕСКО-інвестори визначаться, на яких об’єктах буде встановлене обладнання.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок