Держава ремонтує водогін до Бердянська

По матеріалам ЗОДА
23.02.2021 · 08:41 · переглядів - 1604

Курортна перлина Запорізької області буде з дніпровською водою. Цього року завершиться ремонт магістрального водоводу на Бердянськ, який розпочали торік біля с. Володимирівка Приазовського району.


Як повідомив Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух, 18 лютого конкурсна комісія Міністерства розвитку громад та територій України з оцінки та відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку прийняла усі 12 з запропонованих нашою областю проєктів.

Серед переможців конкурсу – проєкт добудови водогону до Бердянська. За словами Олександра Старуха, загальний бюджет проєкту – 8,7 млн грн., з яких 7,9 млн виділить Державний фонд регіонального розвитку, а майже 800 тис. Мають надати депутити з обласного бюджету.

На сьогодні об’єкт готовий на третину. До кінця року планують прокласти кілометр нових поліетиленових труб, на які фахівці дають гарантію десять років.

Головний результат проєкту – бердянці завжди будуть з чистою та якісною дніпровською водою, а КП «Облводоканал» зекономить понад 3 млн грн. завдяки зменшенню втрат води.

Держава виконала свої зобов’язання, а далі слово за депутатами обласної ради, які мають вчасно виділити бюджетні кошти на цей об’єкт.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок